Si la setmana passada escalfàvem motors amb els alumnes de primer de grau mig, aquesta setmana, ja amb els de primer de grau superior a l'Escola, anem accelerant.
Alumnes de grau superior prenent contacte amb la finca |
Dilluns a primera hora, aprofitant que encara no havia començat a ploure, els alumnes de grau mig van veremar el Chardonnay, que van començar a vivificar tot seguit.
Alumnes de grau mig anant a aclarir |
Dimecres, tembé els alumnes de grau mig aclarien la garnatxa. Els raïms amb brotitis eren enterrats a la finca, mentre amb el raïm sobrant es va procedir a la seva vinificació per a fer-ne un rosat.
Enterrant els raïms podrits |
Dijous, els alumnes de grau superior han fet el mateix amb la carinyena, amb la qual es va començar també un rosat.
La garnatxa del aclarit |
Tots els vins, el blanc i els dos rosats, es van premsar el mateix dia i es van desenfangar i sembrar el dia següent.
Alumnes, encara amb poc estil, trepitjant raïm |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada