dimecres, 17 d’abril del 2013

III Trobada d'escoles d'enologia d'Espanya

El dissabte dia 13 d'Abril es van reunir a l'escola San Gabriel d'Aranda de Duero, professors de 25 escoles dels cicles d'enologia de l'estat espanyol amb l'objectiu de compartir experiències i aprenentatges. L'Escola d'Enologia Jaume Ciurana, com les edicions anteriors, també hi va ser representada. Enguany per Ferran Piferrer i Xavi Prudencio.
La jornada va començar amb l'exposició  dels estudis de la FP a distancia. Seguidament es va presentar una plataforma on poder compartir la nostra feina amb la resta del professorat. Es va parlar també de les primeres experiències amb la FP dual i es van realitzar diferents propostes perquè els alumnes del cicles de grau mig d'olis i vins i el del cicle de grau superior de vitivinicultura poguessin fer les pràctiques a bodegues i trulls de diferents comunitats de l'estat.
També va ser aprofitat la trobada per visitar diferents bodegues i tastar en forma de concurs, els diferents vins i olis de les diferents escoles participants.
La pròxima reunió serà d'aquí a dos anys, en un lloc encara per concretar.
La reunió a la premsa local 
http://www.diariodelduero.com/aranda/25-centros-participan-en-el-iii-congreso-de-escuelas-de-enologia-celebrado-en-san-gabriel/