dimarts, 13 d’agost del 2013

Comença un nou curs amb il·lusió renovada

Acabada una part de les vacances fora de casa, reprenem l’activitat del blog amb una certa normalitat.
El curs 2013 / 14 es presentava d’entrada complicat. Érem conscients que els problemes econòmics del departament, “les retallades”, ens podrien afectar directament. Per això, entre altres coses, vam fer una campanya a la xarxa, que va obtenir la col•laboració de molts de vosaltres, que vareu rebotar correus, les notes del blog i els esdeveniments al feisbuc.
Malgrat la bona preinscripció d’alumnat, no quedava clar que es pogués mantenir tot l’equip de professors. Finalment, al confirmar-se una gran matriculació, l’equip va ser confirmat. D’aquesta manera doncs, podrem donar cabuda a tots els estudiants que es van matricular, així com als que es matriculin a partir d’ara. Les noves matriculacions al centre es podran fer efectives a partir del 9 de setembre. De nou gràcies a tots.

L’èxit de matriculació, ens suggereix que fem les coses bé i que el boca a boca funciona, no només ha estat la campanya mediàtica. També ens estimula per seguir treballant en les formes i en els mètodes que utilitzem, per tal de donar la millor formació possible, tant al grup de grau mig com al grup de grau superior, dos grups amb característiques i necessitats prou diferents per preparar-los com a bons viticultors i com a bons cellerers. Els comentaris favorables de les empreses que els contracten en pràctiques o per feines ja professionals, són el nostre millor estímul per a millorar any rere any en la nostra feina.
L’augment de matriculació serà aquest any un repte important. Però res no ens espanta. Posarem tota la nostra experiència i creativitat per resoldre-ho sense perdre qualitat de l’ensenyament. 
Benvinguts els alumnes nous. Ben retrobats els alumnes veterans i els lectors habituals del blog. Comença un nou curs i aquest serà, de ben segur, millor que els anteriors.