dissabte, 26 d’octubre del 2013

L'Escola a Fira Mora

L'Escola d'Enologia Jaume Ciurana, de L'INS Priorat de Falset està present com cada any a la Fira del Vi de Mora que, també com cada any, es celebra com una part de Fira Mora.
Allí, els visitants són informats del funcionament de l'Escola i els cursos que hi impartim. També poden conèixer els nostres vins. Aquest any hem portat un garnatxa blanc de quatre anys en ampolla, un rosat de l'any, un negre jove de maceració carbònica, també del 2013 i els nostres ja clàssics "criances" en  aquesta ocasió el 2003, 2005, 2006 i 2008. 
Quatre vins ben diferents que corresponen cadascun al que va donar la seva anyada i a l'elaboració que a partir d'aquí es va decidir.
Amb l'assistència a la Fira, alguns alumnes atenen públic per primera vegada, aspecte que considerem important per la seva futura professió. Posteriorment, passaran proves més difícils.
Si ens voleu venir a visitar, estarem encantats de rebre-os i explicar-vos tot allò que vulgueu, així com  tastar i comprar els nostres vins.
Agraïm a l'organització de la Fira, les facilitats que ens proporcionen per tal que pugem participar ens aquest esdeveniment tant estimat per nosaltres