diumenge, 28 de setembre de 2014

Accelerant

Si la setmana passada escalfàvem motors amb els alumnes de primer de grau mig, aquesta setmana, ja amb els de primer de grau superior a l'Escola, anem accelerant.
Alumnes de grau superior prenent contacte amb la finca
Dilluns a primera hora, aprofitant que encara no havia començat a ploure, els alumnes de grau mig van veremar el Chardonnay, que van començar a vivificar tot seguit.
Alumnes de grau mig anant a aclarir
Dimecres, tembé els alumnes de grau mig aclarien la garnatxa. Els raïms amb brotitis eren enterrats a la finca, mentre amb el raïm sobrant es va procedir a la seva vinificació per a fer-ne un rosat.
Enterrant els raïms podrits
Dijous, els alumnes de grau superior han fet el mateix amb la carinyena, amb la qual es va començar també un rosat. 
La garnatxa del aclarit
Tots els vins, el blanc i els dos rosats, es van premsar el mateix dia i es van desenfangar i sembrar el dia següent.
Alumnes, encara amb poc estil, trepitjant raïm