dimecres, 21 d’octubre del 2015

Priorat. El documental

Avui hi havia certa expectació a l'escola degut a la presència d'un equip de rodatge de "Lastor media". Una empresa dedicada, entre altres coses, a la producció de documentals. Alguns dels components d'aquesta companyia han portat la direcció de documentals de la talla de Balseros o Bicicleta, cullera, poma.

En l'actualitat un dels projectes que porten entre mans és el documental Priorat. Un documental que s'emetrà per TV3, TVE, Canal + i algunes cadenes d'altres països. Els responsables de la sèrie, després de vàries entrevistes amb els personatges clau del ressorgiment del Priorat, han considerat que l'Escola d'Enologia hi havia de ser present.

Avui ha estat el dia de les filmacions. Els reporters han estat els primers en arribar al centre. Després de parlar amb els professors i de visitar les instal·lacions del centre s'han decidit els escenaris i les activitats que s'hi farien. De fet, s'han adaptat a les activitats que hi havia previst fer i només hi hem afegit una activitat extra al laboratori que avui no tocava.

Pel demés, canvi d'horaris a part i algunes indicacions d'on posar i on no posar alguna cosa, professors i alumnes han anat fent les seves activitats sense més. Bé, amb una mica més de nervis dels habituals.

Desconeixem en quants segons del reportatge es traduirà tota la feinada d'avui, si és que finalment els muntadors ens hi posen, però estem delitosos per veure el programa, que encara no se sap quan s'emetrà. Estarem pendents de la seva web http://www.lastormedia.com/