dissabte, 6 de febrer del 2016

Proposem un concurs per a renovar el seu logo

Per això ha creat un esdeveniment a la pàgina feisbuc dels alumnes: 
https://www.facebook.com/events/978771565527278/

Es tracta de dissenyar un logotip per substituir l’actual de l’Escola d’Enologia Jaume Ciurana. Existiran dues versions paral·leles del concurs, una interna per als alumnes i una externa per a tots aquells que hi vulguin participar. Cadascun dels concursos és independent i tindrà el seu guanyador amb independència de que sigui triat o no finalment com a logo de l'escola.

Premi del concurs extern: Una caixa de sis ampolles del nostre vi negre envellit d’alta gama “vertical”, és a dir amb ampolles de sis collites diferents (inicialment 2012, 2011, 2009, 2008, 2007 i 2006)

Bases
1. Els participants hauran d’enviar els seus dissenys en format informàtic microsoft office, open office o pdf a l’adreça de correu elraimdelcep@gmail.com
2. Cada participant podrà enviar tants dissenys com desitgi
3. Els membres del jurat no poden participar en el concurs
4. El termini per enviar els dissenys és fins el 10 de març de 2016 inclòs
5. Els dibuixos han de ser de creació pròpia o de lliure ús, els participants renuncien a la propietat del disseny.
6. Els textos han de ser en tipografies compatibles Windows. En cas d’utilitzar una tipografia no habitual, caldrà adjuntar un arxiu de la font per tal de poder-la instal•lar en alguns ordinadors.
7. Un jurat format per professors de l’Institut Priorat decidirà els guanyadors dels dos concursos. Cas d’haver guanyadors ex aequo hi hauria tot el premi per a cada guanyador.
8. El concurs no es pot declarar desert en tal que hi hagi un participant.
9. El guanyador es donarà a conèixer en aquesta pàgina facebook i serà avisat per correu electrònic
10. El guanyador permet la difusió del seu nom i la seva imatge per les pàgines de la xarxa de l’Escola (blog, facebook, twiter)