dimecres, 13 d’abril del 2016

Jornada d'enoturisme a l'Sport

Dins de la matèria de comercialització i tenim un petit forat dedicat a l'enoturisme. I per rebre una lliçó del tema, qui millor que la Marta Domènech, la gerent de l'Hostal Sport de Falset, que en pocs anys s'ha convertit en tot un referent en aquest àmbit. No en va, l'Hostal Sport va guanyar el primer premi d'enoturisme en la categoria d'allotjaments en la seva primera edició.

Com sempre, abusant de la seva generositat, vam demanar-li a la Marta per fer una jornada d'enoturisme que, com sempre, ha acceptat gentilment. L'havia d'acompanyar, com en anys anteriors, la Ruth Troyano, responsable de comunicació de l'Hostal, però, a última hora, no va poder participar-hi per culpa d'una urgència mèdica.


Així doncs, tota la jornada va anar a càrrec de la Marta, qui de forma molt planera, va explicar als alumnes des de la definició del negoci i del seu públic objectiu, fins a accions concretes de comunicació, passant per la col·laboració amb la resta d'actors que treballen al Priorat en el sector de l'enoturisme en qualsevol de les seves facetes.


Aquest any els alumnes no es van llençar a fer preguntes i, ja se sap, fins que els més decidits no trenquen el foc, els altres no es decideixen. A classe, però, hem treballat algunes de les moltes idees que es van exposar. Els alumnes han confirmat el gran interès de la jornada. Agraïm a la Marta Domènech el seu suport incondicional cap a l'escola.