divendres, 15 de febrer del 2013

Visita al celler Ferrer Bobet

Avui divendres els alumnes i professors de l'escola hem visitat la finca i el celler "Ferrer Bobet", situats a cavall dels termes de Falset i Porrera. 
Tots hem quedat impressionats dels treballs de plantació que s'han dut a terme en uns costers d'alçada, amb forta pendent i terreny de llicorella  Treballs que s'han realitzat amb respecte al paisatge i al territori. Si realitza viticultura ecològica.


Si la visita a la finca ja ens ha impressionat, tampoc s'ha quedat curta l'admiració pel celler, la seva arquitectura, les seves instal·lacions i els mètodes de treball que hi practiquen. 
Tot, absolutament tot, està dissenyat per aconseguir la màxima qualitat possible del producte, el vi. No s'hi ha escatimat el més mínim.
Al final, amb el tast, hem pogut comprovar el resultat de tant d'esforç. Ens han ofert a tastar el "Ferrer-Bobet 2009" i el "Ferrer-Bobet 2009 Selecció", aquest últim encara no s'ha tret al mercat. Extraordinaris.
Volem agrair a l'empresa i d'una manera molt especial a Isabel Fortuny, les atencions extraordinàries que ha tingut amb nosaltres.