dissabte, 23 de març del 2013

Diari del viatge al Piemont IV

Dijous 21
Avui no ha calgut matinar. Com que l’autocar no podia arrencar fins les onze del matí, avui no hi havia visita tècnica. Per tant, després d’esmorzar hem fet les maletes i hem baixat a visitar Alba a peu. Un cop a la ciutat cadascú, en petits grups ha anat pel seu compte. A les dotze hem pres l’autocar i hem anat al celler Batasiolo a comprar vi.
Seguidament hem anat a fer una visita turística a La Morra, un poblet molt turístic, situat sobre un turó. Les vistes esplèndides i el poble, farcit d’esglésies tenia el seu encant.
A partir d’aquí, s’acaben les visites. Tots a dalt l’autocar amb catorze hores de carretera per endavant. Val a dir que el viatge de tornada també va anar com una seda, tret que a l’àrea de servei que vam parar a França, prop de Marsella, ja havien tancat i vam haver de sopar en taules al carrer del que portàvem. Per sort feia bon temps.
Ara ja només queden els records, les experiències i les coses que hem après. Com a professor, només em queda dir una cosa; dóna gust viatjar amb alumnes com els que han vingut a aquest viatge.