Molt enriquidores van ser les explicacions lligades a la generació dels PNT i del manteniment del sistema de qualitat. Alhora vam poder comprovar les mesures de magatzematge i de seguretat en la manipulació de productes especialment perillosos.
L’explicació dels diferents mètodes d’anàlisi, ningú explica com el Jordi com funciona un “masses”, es va poder complementar amb la pràctica de l’acidesa lliure i de l’índex de peròxids.
Donat que el laboratori està a l’edifici que acull l’INCAVI, ja fa més de 100 anys, vam abusar de la bona relació amb la Claustre Grau perquè ens fes una visita guiada a les instal·lacions de l’INCAVI. La veritat és que treballar en un edifici com aquest és tot un luxe. Finalment ens van obsequiar amb el llibre commemoratiu dels 100 anys d’història de l’edifici que ja està convenientment fitxat a la biblioteca de l’institut.
Gràcies a tots per dedicar el vostre temps als nostres alumnes. Esperem que aquestes dues institucions puguin continuar al servei dels productors d’olis i vins durant com a mínim 100 anys més.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada