dilluns, 6 de maig del 2013

Curs accelerat de tast de vi

A vegades, en les representacions d'òpera, un dels cantants principals no pot actuar per qualsevol problema de salut o de veu. En aquests casos, un cantant secundari, que prèviament ha assajat el paper, fa de substitut. Alguna vegada ha passat que el substitut ho fa tant bé, que el públic, en principi decebut per la falta del seu ídol, surt del teatre emocionat per haver assistit al naixement d'una nova estrella. Alguns cantants famosos s'han donat a conèixer d'aquesta manera.
Això ens va passar una mica dissabte a la tarda. Era previst que alumnes de segon curs de l'escola fessin per un dia de professors davant els assistents al curs de la fira. A vegades, la por escènica és més forta del previst i els alumnes titulars no es van atrevir a sortir a escena. Més valents, o més inconscients, els alumnes de primer de superior Marc Tost i Jordi Sales, van agafar el toro per les banyes i es van llençar a l'arena. 
El resultat no podia haver estat millor. Després del nerviosisme inicial, els dos alumnes van anar agafant confiança i van acabar posant-se el públic a la butxaca. Tan és així, que les preguntes s'anaven succeint una rera l'altra i el curs es va allargar força estona. 
En Marc i en Jordi es mereixen, doncs, un gran aplaudiment