dimecres, 1 de maig del 2013

Emotiva presentació del Club de Tast del Castell

Alguns professors i alumnes de l'Escola vam assistir a l'acte de presentació del Club del Castell del Vi.
Lídia de Mena va començar i va fer la presentació del Club. 
Seguidament, Sebastiano Alba, tenia que fer la presentació del seu llibre més enllà del vi - DOQ Priorat, però aquest acte es va convertir en la pràctica en un sentit homenatge a Miguel Pérez Cerrada, mort diumenge passat als 54 anys. Ens va parlar De'n Miguel i del projecte "Domini de la Cartoixa" que ara queda en mans del seu equip, i es va fer un tast, no previst prèviament, dels seus vins. Sebastiano, també va parlar del futur del Priorat, i dels camins que, segons ell, caldria emprendre. Ah!, alguna cosa va dir també del seu llibre.
Seguidament, hi va haver la presentació dels quatre petits cellers, la primera, la més emotiva va ser la d'alguns dels Amics del Gobe, que van presentar el seu entranyable projecte tenint  a la mare de'n Gobe entre el públic.
També va ser emotiva la presentació d'en Raül que, juntament amb la seva dona, van deixar-ho tot, per venir a Torroja a crear el seu somni, un petitíssim celler: Escoda Pallejà.
I com que tots els petits cellers són històries personals i viscudes, tampoc no ens van defraudar les presentacions de Balaguer i Cabré ni la de Noguerals.
Acabades les presentacions, es va procedir al tast dels vins dels quatre cellers. Quatre vins de molta alçada, molt personals i interessants. Tots ells a preus més que raonables. Una jornada per emmarcar. Desitgem que el Club del Castell pugui fer moltes activitats a l'alçada de la primera.