diumenge, 29 de setembre del 2013

De Montsant a taula

Divendres al vespre vam ser presents a la presentació del catàleg de productors alimentaris de la Mancomunitat de municipis de Montsant. Aquest catàleg porta com a subtítol, l'encertat de Montsant a taula. Val a dir que el catàleg, ens posa un per un, directament amb el productor, tot amb una acurada presentació i unes excel·lents fotografies.
Aquesta presentació es va fer a l'estació enològica de Reus. Després de la mateixa, els assistents vam poder tastar alguns del productes del catàleg, entre els que sobresortien els vins de la zona i els olis, però també algunes sorpreses gastronòmiques que van fer les delícies dels assistents.
Com es va dir a la presentació: "En un territori com el nostre, continuar treballant la terra és la millor garantia de conservació d’aquest medi natural i alhora de la qualitat de vida i salut de les persones que hi treballem i vivim. Consumir productes del nostre territori de Montsant vol dir valorar aquest paisatge i contribuir directament a conservar la biodiversitat i a preservar els valors naturals i culturals de Montsant".
Aquesta presentació anava destinada principalment al sector de la restauració i l’hostaleria per tal que puguin incorporar aquests productes de proximitat al seu establiment i apropar-los al públic interessat. 
El públic, la sala es va omplir a vessar, era de molt diversa tipologia, incloent-hi moltes persones de la zona que van baixar a Reus per veure la presentació i de passada, aprofitar les festes.
Aquells que us heu perdut aquest magnífic catàleg en versió paper, el podeu descarregar aquí: