dimecres, 25 de setembre del 2013

L'actrivitat continua

Fins ara a la nostra finca només hem veremat el chardonay, semblaria doncs que mentre esperem la gran part de la verema ens dediquem a la dolce vita. 
Desenfangant el chardonay
Res més lluny de la realitat, gràcies a raïms que ens han cedit, ja portem unes quantes vinificacions en marxa. amb una barreja de macabeu i ull de llebre que ens van cedir, n'estem fent un vi jove de maceració carbònica. En blancs, a part del chardonay, estem vinificant un moscatell. 
Preparant la desrapadora
A més, avui els alumnes han collit el  merlot i han aclarit algunes varietats que eren massa carregades, com el cot (el malbec dels argentins) i la garnatxa, per tal de facilitar-ne el final de la maduració. Com que aquests raïms no estan prou madurs com per fer-ne un vi de criança, les hem aprofitat per fer-ne un rosat, que trobareu, de ben segur en les properes fires.
El celler en plena efervescència