dijous, 10 d’abril del 2014

El Celler de l'Àspic presenta el cicle de Tast de vins - Sopar 2014

Una vegada més, el restaurant comandat per en Toni Bru, ha presentat el programa del que ja s'ha consolidat com el gran aperitiu de la Fira del Vi de Falset. 
Per als qui encara no el coneixeu, El Celler de l'Àspic és una de les primeres referències gastronòmiques del Priorat i de les comarques interiors de Tarragona. El seu propietari ha guanyat ja dues vegades el premi Cartaví i, malgrat que en Toni es defineixi a sí mateix com a cuiner, és un gran expert en vins, tan catalans, com de tot el món, no en va, ha estat durant molts anys president de l'associació de someliers de Tarragona.
Aquest any seran cinc jornades dedicades a vins i tastos ben diversos. Es començarà amb tres tastos "locals"; el Caller de Capçanes, el celler Mas Alta i Mas Martinet. Seguidament dos tastos radicalment diferents; un tast vertical d'un Xarel·lo del Celler Nun de Font Rubí i un tast de vins alemanys de 10 anys, tota una experiència. 
Les jornades comencen dissabte 12 d'abril i acaben el dilluns 5 de maig. Podeu veure-les totes a l'agenda