dilluns, 7 d’abril del 2014

Visites al Laboratori d'olis de Reus i a Muller

Novament,  el Laboratori d’olis de Reus ens va acollir de la mà d'en Jordi Lluis, responsable de l’equipament.
Dimecres, els alumnes de 2n de grau mig van poder conèixer les anàlisis de qualitat de l’oli d’oliva. També van rebre una petita formació en gestió de qualitat al laboratori i van poder veure la feina del cromatògraf de gasos per fer la determinació de residus de pesticides en olis i pinsos.
Divendres, els alumnes de 1r de grau superior van rebre formació sobre la gestió de qualitat en un laboratori amb tècniques certificades. Van poder fullejar els diferents documents que formen part del sistema de qualitat i completar la formació bàsica rebuda al centre. 
Alhora van poder conèixer l’organització del laboratori la  gestió de la seguretat i els residus i veure alguns dels equips que només havien vist en fotos. Els agraïm el temps que una vegada més han dedicat als nostres alumnes.

Muller
Els alumnes de grau superior, van anar a visitar tot seguit, una de les marques ensenyes dels vins de la DO Tarragona, que ens va rebre per fer una petita introducció en els vins rancis i dolços, els vermuts, els espumosos i l’amplia gama de vins tranquils.
En Jordi Benito va aconseguir transmetre tota la seva passió pel mon del vi als nostres alumnes. En Jordi fa tots els papers de l’auca dels enòlegs però especialment, tornava d’Alimentària, es va centrar en la importància de l’anglès, la gestió de costos, la diferenciació de la producció i la recerca d’oportunitats en tota mena de mercats. Finalment vam fer un tast de diferents vins tranquils  i per acabar una mica de pajarete 1851.