dilluns, 5 de maig de 2014

Tast de Cal Compte

Un altra dels tastos que s'estan consolidant com a actes fonamentals de la Fira és el Tast de Cal Compte. El porxo "nord" de la casa, ha tornat a ser un lloc ideal, més tenint en compte que el dia acompanyava d'allò més. Tot plegat ens ha permès tastar en un ambient relaxat, molt adequat, els vins dels cellers de Torroja i, ara també, olis i altres productes artesans.

També hi era convidada la destil·leria Brisfere de Philippe Geeraert, qui a part de la seves conegudes aigua de vida i elixir, ens ha sorprès amb una nova ginebra BCN Gin. Ginebra amb nom barceloní, però feta al Priorat.

Entre les novetats d'enguany, el tast ha comptat amb activitats complementàries, que poc o molt l'han enriquit, així, els assistents podien participoar d'un taller de pa ecològic o un taller de tast d'olis.

També s'hi han pogut contemplar un bon nombre d'interessants escultures i quadres de Marie-France Veyrat, sobre un suport de polièster, i treballades amb vi.