dijous, 8 de maig del 2014

L'Escola al Tast Professional

Les dues DO's organitzadores van convidar professors i alumnes al tast professional de la Fira de Vi. Així doncs, professosrs i una bona part dels alumnes vam tenir la oportunitat de conèixer un bon grapat de vins que, altrament tenim poques oportunitats d'aconseguir i tastar, a més una bona colla de vins, de la collita 2012, alguns dels quals no feia gaire que havien estat embotellats i per tant, encara no estaven en les millors condicions per sortir al mercat. Però presentar la collita 2012, era "la obligació" de la mostra.

Degut a la gran quantitat de cellers presents, la mostra es va haver de dividir en dos espais; l'àbsis per a la DOQ Priorat i la sala del museu per a la DO Montsant. La quantitat de professionals que van fer acte de presència va ser molt important i va omplir de gom a gom les dues sales.
Agraim a les DO's organitzadores la deferència que han tingut amb l'escola i la oportunitat que ens han ofert a professors i alumnes per aprofondir en el coneixement dels vins de la comarca