divendres, 12 de setembre del 2014

Èxit sense precedents de matrícula a l'Escola

Si al mes de juny, davant del nombre de preinscripcions ja es preveia una gran quantitat de matriculacions, al setembre les previsions més optimistes s'han superat. Els 15 alumnes per grup que ens havia assignat el Departament d'Ensenyament s'han cobert totalment, tant a grau mig com a grau superior. 
Vam animar els possibles nous alumnes a que s'apuntessin en llista d'espera, amb l'esperança de poder desdoblar algun grup. Malgrat la bona voluntat de totes les parts, no ha estat possible. El departament, finalment, ens ha permès ampliar el nombre d'alumnes matriculats tot i que sense més dotació de personal. 
Després d'estudiar com ens ho podíem fer, hem topat amb la evidència que no hi podem posar més de 18 alumnes, ni a la sala de tast, ni al laboratori. Tenint en compte els repetidors que no ocuparan plaça en aquests espais, matricularem 18 alumnes a primer de grau mitjà i 21 a grau superior. Ens han quedat, doncs, els quatre cursos totalment plens. Mai haviem tingut tants alumnes, l'augment respecte al gran nombre d'alumnes de l'any passat és important.
Tot això ens presentarà importants reptes d'organització i pedagògics. Mantenir el nivell de qualitat i el nivell de personalització que dels seus inicis ha mantingut l'Escola no serà gens fàcil d'assolir. L'única cosa que en aquests moments podem assegurar (valgui el símil futbolístic), és que ens hi deixarem la pell per fer-ho possible. Si ens permeteu un pronòstic, avalat, però, pel resultat del curs anterior, on hi va haver un gran augment d'alumnes; ho aconseguirem.