dimarts, 17 de març del 2015

Jornada d'enoturisme a l'Sport

Aquest dilluns, a l'igual que l'any passat, els alumnes de segon de grau mig i els de segon de grau superior, els que fan comercialització, van assistir acompanyats del seu professor auna jornada dedicada a l'enoturisme a l'Hostal Sport de Falset. 

Allí, la Marta Domènech, gerent del Restaurant-Hotel els va fer una mica d'història de la casa i els va explicar les estratègies bàsiques d'una institució que ha apostat com poques per l'enoturisme.

Seguidament, la Ruth Troyano, periodista i responsable de la comunicació a la xarxa de la casa, els va anar explicant com treballen la web i les xarxes socials, per tal de poder omplir, el màxim d'habitacions, els màxims dies de l'any, les 28 habitacions de l'hotel. Per cert, una sorpresa que van tenir els alumnes, va ser que quan la Ruth els va mostrar l'aspecte del facebook i el twitter de la casa, ja s'hi van poder veure, ja que la pròpia Ruth, els va penjar mentre la Marta els feia la seva xerrada. El que escriu aquestes ratlles encara té molt per paprendre!

Els alumnes van estar interessats en tot moment, però estranyament tímids no van fer massa preguntes, al revés que a classe, on al repassar la jornada, el coloqui sobre alguna de les idees exposades ha estat força mogut.

Mil gràcies, un altra vegada a la Marta i a la Ruth, per la seva generositat i la seva bona disposició amb l'escola.