dilluns, 1 de juny del 2015

Màster universitari en begudes fermentades

Després d'una aturada deguda al procés de certificació en qualitat de l'Institut, que ens ha tingut molt ocupats re-emprenem la marxa

Màster universitari en begudes fermentades
La facultat d'Enologia de la URV ha creat pel proper curs 15/16 àquest nou master que promet ser força interessant
L’objectiu general d'aquest màster és la formació d’excel·lència d'investigadors i professionals en l'àmbit de les begudes fermentades, sobretot vi, vi escumós i cervesa.
Així, doncs, el màster ofereix tres orientacions professionals clares, segons l'especialitat escollida.
Recerca en Enologia i Biotecnologia: dirigida a formar professionals de la recerca dins l'àmbit de l'enologia o biotecnologia alimentària que vulguin realitzar tesis doctorals o incorporar-se en departaments d'R+D+I en organismes públics o privats de recerca.
Ciència i Tecnologia de Vins Escumosos: té com a objectiu formar professionals de l'enologia o viticultura que vulguin especialitzar-se en l'elaboració de vins escumosos, sector àmpliament representat a Catalunya.
Ciència i Tecnologia de la Cervesa: pretén formar professionals procedents de diferents àmbits (biotecnòlegs, enòlegs, enginyers, etc.) en el procés d'elaboració dels diferents tipus de cerveses, tant industrials com artesanals.
També hi ha l'opció de cursar el màster sense escollir especialitat, sinó amb un perfil més genèric. Per tant, es tracta d'una titulació amb objectius de formació en recerca i professionalitzadora de molt ampli abast.
Preu 2910 € (existeixen vàries possibilitats de beques)
Informació sobre el Màster de begudes fermentades