dimecres, 1 de juliol de 2015

Tast de vermuts

Diumenge passat, alguns professors i alumnes, ens vam retrobar en el tast dels vermuts finalistes de la primera edició dels premis Vinari del vermut.

En el marc relaxant del jardí de l'Hostal Sport, sota l'ombra de les alzines, vam gaudir d'una jornada matinal. A les dotze del migdia de diumenge, com correspon, a l'hora del vermut. Vam assaborir i vam gaudir de 8 dels millors vermuts que es fan al nostre país. Un a un Ester Bachs, responsable dels premis Vinari del vermut, ens va explicar les seves característiques i ens va introduir al seu tast. En alguns casos, comptàvem amb la presència dels elaboradors, que hi van afegir matisos o aspectes complementaris, cosa que enriquia encara més l'experiència.

Es van tastar:
EMILI MIRÓ SALVAT – Vermut Miró Roig Vinari de bronze en vermuts negres
CREACIONES CHAPPÓ – Vermut Chappó Blanc Vinari d'or en vermuts blancs, daurats o taronges
CELLER SORT DEL CASTELL – Yzaguirre Reserva Roig Gran Vinari d'or al millor vermut de Catalunya
ORTAVIN SL – Vermut Olave Negre Vinari de plata en vermuts negres
MUSEU DEL VERMUT DE REUS – Vermut Cori Vinari d'or en vermuts negres
COOPERATIVA FALSET MARÇÀ – Vermut de Falset Vinari de bronze en vermuts blancs, daurats o taronges
CELLERS DE BELLMUNT DEL PRIORAT- Vermut Dos Déus Vinari de plata en vermut reserva
VINS PADRÓ – Vermut Myrrha Reserva Vinari de bronze en vermut reserva

Com sempre una organització impecable per part de la Marta Domènech amb la Ruth Troyano i la resta de l'equip