dilluns, 14 de setembre del 2015

Allotjament

Aquest any tindrem més alumnes procedents d'altres comarques que mai i que s'hauran de buscar allotjament.
Com cada any, per facilitar l'allotjament d'aquets alumnes, des de l'Escola, proposem a tot aquell que estigui disposat a llogar un pis, casa, compartir-lo, llogar una habitació...  prop de Falset, que ens ho faci arribar i ho publicarem en una nova secció d'allotjament dins del blog.
El que pretenem és reunir en un únic lloc tota l'oferta per tal de facilitar la cerca d'allotjament per part dels nous estudiants. Aquesta secció serà activa especialment el més de setembre.
S'accepten tot tipus d'ofertes; alotjament a canvi de feina o companyia (amb o sense menjars), estada de dilluns a divendres (cases rurals), etc.
Envieu les vostres ofertes a: elraimdelcep@gmail.com  
Podeu incloure fotos i vídeos. Detalleu les condicions tan com sigui possible i no us deixeu les dades de contacte. Si saps d'algú a qui li pot interessar aquest anunci, no dubtis en fer-li arribar.

1 comentari:

Daniel Izquierdo ha dit...

Bon dia,

Em dic Dani i aquest any començo a estudiar el grau superior de Vitivinicultura. Estaria interessat a compartir pis o llogar una habitació a Falset i rodalies.

Qualsevol persona interessada o que es trobi en la mateixa situació que jo em pot contactar al meu número de telèfon mòbil : 625 23 35 06.

Fins aviat!!