dilluns, 14 de setembre del 2015

Comença el curs amb els alumnes de grau mig

Avui, començaven les escoles i instituts, i amb ells, els alumnes de cicles de grau mitjà. Els alumnes de grau superior tenen el privilegi de començar una setmana més tard. Aquest curs en hem fet una matriculació rècord a grau superior. En canvi, de moment, a grau mig ens hem quedat en família.

Els alumnes han estat rebuts pel seu tutor, en Xavi Prudencio, qui els ha posat al dia del funcionament de l'escola. Acte seguit la cap d'estudis de FP, la Montse Mateos els ha explicat com funciona el sistema Dual. 

Després d'esmorzar, han anat a la finca, on el seu professor de viticultura, en Ferran Piferrer, els ha explicat com està organitzada la finca i com es poden guiar per ella amb el plànol. Els alumnes s'hi han passejat i han pogut tastar les diferents varietats de raïm al temps que comprovaven, al tast, el seu grau de maduració. 

Finalment, han tingut una reunió informal al laboratori, amb la majoria de professors, on han pogut fer-se els uns als altres, tota mena de preguntes. Avui ha estat un dia d'escalfament de motors. Demà ja tindran un dia més atapeït.