dilluns, 4 de gener del 2016

El Microscopi 2014, el vi que cura

Irene Alemany, enòloga i propietària de Sot Lefriec, elabora aquest vi per segon any consecutiu per recaptar fons per adquirir càmeres fotogràfiques pels microscopis de l’Institut Oncològic de l’Hospital Universitari Vall d'Hebrón
Les vendes de la primera anyada del vi, nascut després de superar un càncer de mama, es van destinar a l’adquisició d’un microscopi pel mateix centre
Perseverar és de valents. Sota aquest lema acaba de sortir al mercat la segona anyada d’El Microscopi, la 2014, un vi solidari els beneficis del qual aniran destinats a l’adquisició de càmeres fotogràfiques pels microscopis de l’Institut Oncològic de l’Hospital Universitari Vall d’Hebrón, eines indispensables per realitzar un seguiment exhaustiu de la investigació. El 100% dels beneficis de la venda del vi hi aniran destinats.
Aquesta iniciativa va néixer l’any 2014 quan Irene Alemany, enòloga i propietària del celler Sot Lefriec, finalitzava les seves últimes sessions de quimioteràpia per lluitar contra un càncer de mama. En agraïment a l’equip mèdic del Programa de Càncer de Mama de l’Hospital Univesitari Vall d'Hebrón i l’Institut Oncològic Baselga i conscient de la urgència del centre per adquirir un microscopi pel progrés en la investigació i el tractament de la malaltia, va decidir fer el que millor sap: elaborar vi.
Així va néixer la primera anyada d’El Microscopi, obrint camí a totes les que li seguiran en la lluita contra la malaltia. Un vi negre de terroir procedent de viticultura sostenible que, amb la honestedat, naturalitat i transparència que el caracteritzen, pretén alegrar llars, cartes de vi i col·laborar amb la cura d’una malaltia que, de forma directa o indirecta, afecta a tots.
El preu del Microscopi és de 9€.