dimarts, 26 de gener del 2016

Salvador Puig serà el nou director de l’INCAVI

Prendrà el relleu de Jordi Bort, que va plegar del càrrec el mes de desembre passat
Salvador Puig Rodríguez serà, segons anuncia Vadevi.cat, el nou director de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), organisme que depèn del Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya. Puig serà el màxim responsable d’aquesta entitat en substitució de Jordi Bort, que va presentar la seva renúncia al càrrec l’1 de desembre passat. 
Salvador Puig, Enginyer Tècnic Agrícola, ja formava part de l’equip tècnic de l’INCAVI des de fa un parell d’anys, on hi va entrar -és funcionari- després d’ocupar el càrrec de director general de Producció, Innovació i Indústries Agroalimentàries (període 2004-2006). També durant aquesta època va formar part del consell de l'INCAVI i presidiria l'empresa pública PRODECA. Puig fou representant de la Generalitat al Consell del Cava i va presidir el Consorci de Gestió de la Fertilització Agrària de Catalunya (GESFER). 
El nou director de l'INCAVI serà nomenat aquest dimarts pel Govern de Carles Puigdemont i penjarà del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, que dirigeix la consellera Meritxell Serret des d'aquest passat 14 de gener.