diumenge, 28 d’abril del 2013

Èxit rotund del seminari enoturístic a Falset

Alguns professors de l'escola van assistir ahir al seminari "Present i futur de l'enoturisme al Priorat".  

El públic assistent va omplir a vessar el la sala gòtica de l'Hostal Sport , en tal mesura. que malgrat les nombroses cadires que es van anar afegint, alguns assistents van haver de seguir les xerrades dempeus.

La primera part va ser una mena de presentació dels projectes que porta endavant Priorat Enoturisme, que amb el títol de Priorat Enoturisme, un projecte per a la comercialització d’experiències enoturístiques va impartir David Esteller, director de Priorat Enoturisme. 

La segona part, ca anar a cèrrec d'un dels tècnics més importants a Catalunya en aquest tema, El director de l'Institut d'Estudis Enoturístics de Girona José Antonio Donaire i que va versar sobre el tema Enoturisme, 10 claus de futur. Si la primera intervenció va ser lúcida, la segona va ser brillant com poques recordem. 

A més d'amena, el professor Donaire, que va fer semblar curta la seva intervenció, va donar moltes pistes de com s'havia de promocionar i com no s'havia de promocionar l'enoturisme al Priorat, sobre que s'havia d'oferir i que no. Molts conceptes nous, almenys per alguns, explicats d'una manera fàcil i comprensible per tots els assistents.

Un seminari memorable del que la única cosa que lamentem és que no es gravés. De haver-ho fet, en recomanaríem la seva visió a tothom. 

L'organització de l'acte i el posterior tast de vins, com sempre impecable per part de l'Hostal Sport i el seu equip.