divendres, 28 de febrer del 2014

Jornada d'enoturisme a l'Hostal Sport

Ahir dimecres els alumnes de segon de grau mig i segon de grau superior, els que estudien comercialització, acompanyats pel professor Gerard Codina, van assistir a l'Hostal Sport a una "Jornada d'enoturisme".

Cal dir que aquesta jornada ha estat feta a proposta i iniciativa de la Marta Domènech, gerent de l'Hostal Sport, cosa que li agraïm en el que val.

La jornada va tenir tres ponents; va obrir foc la Marta Domènech, qui va explicar als alumnes la història d'aquest establiment familiar. Però els va explicar també les idees fonamentals del negoci (idees força), i les línies d'actuació que segueix l'equip per arribar-hi. Un exemple d'idea força; "L'hostal Sport no és un Hotel amb servei de cuina. L'Hostal Sport és un restaurant amb habitacions".

La segona participant va ser la Ruth Troyano, entre altres coses, responsable de comunicació de l'Hostal. Ens va explicar com treballen en les xarxes socials i promouen activitats paral·leles i com poc a poc, despres de dos anys de treball continuat, comencen a ser referència en alguns aspectes, com per exemple en el món al voltant del vi. Els assistents, van poder veure sorpresos, com les primeres fotos de la jornada ja circulaven per Facebook i Twitter.

Finalment, en Yuri, de Cellers Escala Dei, va trencar motlles i va començar amb un tast del negre jove "Escala Dei", per cert boníssim i es va establir una llarga successió de preguntes i respostes, en un ambient interessant i relaxat. Es va començar parlant del que suposa l'enoturisme per a un celler i es va acabar comentant anècdotes d'algunes visites al celler. Entre mig, es va comentar el vi.

Ens repetim molt, ho sabem, però ens emociona l'acollida que l'escola rep a tot arreu. En el cas d'ahir, molt especialment, ja que es va tractar d'una invitació a un acte organitzat específicament per a nosaltres. Agraïm a la Ruth i en Yuri, la disponibilitat que van demostrar i el temps que ens van dedicar. Que dir a la Marta, la nostra amfitriona i organitzadora de la jornada, doncs això; moltes, moltes, moltes gràcies.