dissabte, 13 de juny del 2015

Certificació de qualitat


L’Institut Priorat està ja fent les darreres passes per tal d’assolir la certificació ISO 9001 de gestió de la qualitat.
El dijous 28 de maig, es va passar la segona part de l’auditoria de certificació, la que afecta més personal del centre, amb força èxit. Ens queda presentar -i que ens acceptin- un pla d’actuació per corregir les tres no conformitats menors que ens van detectar. Superat aquest petit escull, l’empresa certificadora ens expedirà el certificat oficial.
El certificat abastarà tots els estudis de l’INS Priorat, els quals inclouen l’escola, que oficialment, no es altra cosa que el departament d’enologia de l’institut.

De mentre, però, el dijous dia 11 de juny, el Departament d’Ensenyament, va celebrar la jornada de clausura de curs del Projecte de qualitat i millora contínua. En aquesta jornada, la consellera d’educació de la Generalitat de Catalunya; Irene Rigau, va entregar un diploma als 8 centres que aquest any s’han afegit al club de centres certificats. Nosaltres, si com esperem, aconseguim finalment la certificació, serem el centre 104 de Catalunya en aconseguir-ho.
Va recollir el diploma el professor Gerard Codina, professor de l’Escola d’Enologia i coordinador de qualitat de l’Institut Priorat.