divendres, 4 de setembre del 2015

Nou récord de matriculacions

Després de la gran matriculació del curs passat, el departament ens va concedir un grup sencer a grau superior i, en conseqüència, admetre fins a 30 alumnes.
Aquest curs, a diferència de l'any passat, les preinscripcions al juny van ser més aviat fluixes, especialment pel que fa al grau mitjà. Entre finals de juiliol i els primers dies de setembre, la situació ha donat un tomb espectacular, especialment a grau superior, on, entre matriculats i llista d'espera (pel període extra de matriculacions), arribem a 25 alumnes, una fita mai aconseguida que supera en 6 la matriculació récord del curs passat.
Pel que fa al gra mitjà, el ritme de noves incorporacions segueix lent. Tot i això, ja arribem a 8 alumnes nous i esperem que els propers dies, amb les notes de setembre, se n'incorporin uns quants més.
La concessió d'un grup sencer pel grau superior, ha comportat la incorporació d'un nou professor, Lluís Sebastian, fet que ens permetrà desdoblar les matèries més pràctiques, ja que ni la sala de tast ni els laboratoris permeten tants alumnes simultàniament (ni convé fer pràctiques amb tants alumnes a l'hora).
La matrícula, tant per a un grup com per un altre, continua oberta