dimarts, 13 de desembre del 2016

Visita Cellers de la Terra Alta: Frisach i Bernavi

El els alumnes de l’ Escola d’Enologia Jaume Ciurana han anat a visitar dos cellers de la Terra Alta, el Celler Frisach a Corbera on ens ha rebut Fransesc Ferrer, un dels seus propietaris i antic alumne de l’escola d’enologia. Fransesc va ser un magnífic anfitrió, ens va portar a la cota 402 prop del poble vell, lloc de importancia a la batalla de l’Ebre, on varem fer un tast d’alguns dels seus vins a la vegada que ens explicava el seu projecte , la seva relació amb el territori i la historia local. Després ens va ensenyar el seu celler mentre ens explicaba com du a terme les diferents vinificacions.
























Seguidament varem partir cap a Vilalba dels Arcs on Marco i Ruth dos dels propietaris del celler Bernavi, ens varen mostrar les seves vinyes, les instal lacions de les que disposa el seu nou celler i per acabar ferem un tast d’un del seus vins.









Moltes gracies a Francesc, Marco i Ruth per la seva acollida i per una visita força interessant on els alumnes han pogut aprendre de primera ma com funcionen aquestos cellers.